Privacy & Voorwaarden

De hieronder vermelde voorwaarden gelden voor iedereen die onze website bezoekt. Het eventueel niet hebben bekeken van de voorwaarden ontlenen geen rechten om ze niet op te volgen. Iedereen die de site bezoekt zal verbonden zijn aan deze voorwaarden. 

Voor het inloggen en plaatsen van advertenties en het innen van betalingen daarvan verzamelen wij enkele persoonlijke gegevens. Geen van deze gegevens zullen worden doorgegeven aan derden tenzij dit door Justitie wordt opgelegd. Wel kunnen wij gegevens zoals de wet dat toestaat doorgeven aan politie in gevallen van fraude of andere ernstige misbruik van de site. marketplaceonline.nl draagt zorg voor behandeling van de gegevens volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Het is niet toegestaan misleidende informatie te verstrekken. Eveneens is het verspreiden van spam of virussen niet toegestaan. Het kopiëren van foto’s van andere gebruikers of informatie verzamelen over andere gebruikers, zoals e-mailadressen,  zonder hun expliciete toestemming is niet toegestaan. Het kopiëren en/of hergebruiken van logo’s of teksten van marketplaceonline  is zonder toestemming niet toegestaan.  

Wij plaatsen alleen functionele en analytische cookies

De adverteerder dient zijn/haar advertentie in de juiste rubriek te plaatsen. Na plaatsing kan een advertentie niet worden veranderd. Een advertentie blijft staan totdat het object is verkocht of totdat de adverteerder hem zelf verwijderd tot een maximum van drie maanden. Er mag maar één object per advertentie aangeboden en/of verkocht worden. Één ingekocht site bezoek is geldig of totdat er wordt uitgelogd tot een maximum van vierentwintig uren. 

Marketplaceonline.nl  is op geen enkele manier verantwoordelijk voor overeenkomsten bereikt tussen haar adverteerders en bieders noch maakt zij deel uit van of is zij verantwoordelijk voor eventuele transacties. marketplaceonline  is daarom ook niet verantwoordelijk voor de legaliteit van de te koop aangeboden artikelen en/of de rechtsbevoegdheid van de kopers en/of verkopers. Wanneer een minderjarige een advertentie plaatst of daarop biedt is het geïmpliceerd dat hij/zij daar bevoegdheid voor heeft gekregen van zijn/haar wettelijke voogd. 

De adverteerder zal niet handelen op een manier die in strijd is met de wet of onze regels. Wanneer wij van mening zijn dat iemand problemen veroorzaakt of niet handelt zoals bedoeld in de algemene voorwaarden reserveert marketplaceonline het recht om een advertentie of account te verwijderen en/of persoonsgegevens door te spelen aan politie met of zonder aangifte in zo verre dat is toegestaan onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Men dient zich netjes te gedragen naar andere gebruikers en/of administrators toe en zal de rechten van anderen in acht nemen. U mag zich niet representeren als iemand anders dan wie u daadwerkelijk bent. Het is niet toegestaan kwaadaardig de servers van deze site moedwillig te overbelasten  of op welke manier dan ook op de site te komen wanneer uw toegang tot marketplaceonline.nl eventueel is ontzegd. Indien u van mening bent dat een medegebruiker van deze site de voorwaarden heeft overtreden neem contact op met één van onze administrators. 

Bij deze wensen wij idereen veel plezier

Mail info marketplaceonline.nl@gmail.com

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net