Mijn Account

Inloggen op Mijn Account

E-mailadres

WachtwoordWachtwoord vergeten?

Maak een nieuw account

E-mail *

Naam *

Wachtwoord *

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Kamer huren

Wil je graag snel en gemakkelijk je huis, kamer, appartement, Bed en Breakfast, boerderij of woning verhuur of verkopen? Dan ben je bij kamervrij.net aan het juiste adres. Met een groot aanbod zijn wij actief in alle provincies van Nederland. Zowel in de grote steden als in de kleine dorpen. Het is dan ook heel gemakkelijk om jouw woning toe te voegen aan ons platform. Je kunt heel gemakkelijk een account aanmaken en foto’s toevoegen die jouw woning van zijn beste kant laat zien. Daarnaast kun je ook nog een bijschrijving toevoegen van de eisen die moeten worden voldaan om jouw woning of kamer te huren of kopen.

Adverteren

Deze advertentie kan dan bekeken worden door de bezoekers op ons platform. Aangezien de site techniek geweldig ga je veel bezoekers pakken vanuit Google. Naast ons mooie platform hangen er ook nog een aantal Facebook groepen aan waarin promoten van advertenties mogelijk is. Als we alle leden bij elkaar optellen in de groepen komen we uit op 2,2 miljoen gebruikers. Het gaat je dus een mega grote boost gegeven als je na het aanmelden van jouw advertentie dit bericht ook nog eens deelt in onze groepen. Deze groepen zijn dan ook erg actief, dus het is maar een kwestie van tijd voordat de juist persoon hebt gevonden voor het huren of kopen van jouw woning, kamer, appartement of Bed en Breakfast.

Wanneer de foto’s en de beschrijving aanspreken bij de bezoekers kunnen zij gemakkelijk een berichtje sturen naar de verkoper of verhuurder. Op deze manier blijf jezelf altijd in controle en is het aan jou wie je uitkiest om aan te verhuren of verkopen. Wij bemoeien ons dan ook niet met dit proces. Ons platform is dan ook een plek waar vraag en aanbod samenkomt en waar je nieuwe mensen met gelijkgestemde interesses kan ontmoeten. Op deze manier proberen wij mensen te helpen met het kopen of huren van een verblijf en zo een onvergetelijke tijd tegemoet te gaan in een van de provincies van Nederland. Als we als platform willen slagen hebben we mensen nodig die willen verhuren/ verkopen en die juist willen kopen en huren. Aarzel dan ook niet om jouw lege kamer of woning op het platform te zetten. Op deze manier blijft er toestroom van nieuwe mogelijkheden en kunnen we alleen maar meer mensen helpen een fijn verblijf te vinden in hun provincie naar keuze. Dat is ons doel bij Kamervrij.net.

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net