Te huur vrij staand huisje aan het vaarwater

Te huur vrij staand huisje aan het vaarwater

€ 1.350,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 27-12-2021 geplaatst
15947 keer bekeken


Te huur een mooi en zeer vrij gelegen vrij staand huisje aan het vaarwater.
Komt u uit de regio Overijssel en heeft u altijd al In de natuur willen wonen? Een plek die voldoet aan de meeste opties om zeer vrij hier te wonen en die u tegelijkertijd verleidt met de betoverende charme? Hier woon je op het mooiste plekje in Overijssel. De nostalgie spat er van af. En dit allemaal op meer dan 5 hectare weide met rust en ruimte.

Dit huisje wordt opnieuw aangeboden in de verhuur. Maar aangezien met de vorige huurders was het niet zo Success vol deze mensen waren niet echt opgegroeid op het platteland. En konden hier niet echt wennen, maar ook wij geven het een tweede kans om hier iemand heel blij mee te maken.

Woon oppervlak 60 m2
Badkamer ja
Verwarming CV en pallet kachel
Grage voor 1 auto
Paarde verblijven voor 4 paarden
Uitrij mogelijk heden Ja
Grond oppervlak ruim 5 Hectare

Huur indicatie €1350 euro inclusief terreinonderhoud
En exclusief nuts voorzieningen
Huur onbepaalde tijd

Om dit te huren wordt uw inkomen getoetst

Voor meer info graag even per mail en uw Tel

Let op er komen nog een paar leuke aanbiedingen volg ons via de knop WEBSITE


Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://twitter.com/Kamervrijnet
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://tiptoplaptop.nl/
https://www.ined.nl

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net