Woonboerderij te koop Punthorst Regio Zwolle

Woonboerderij te koop Punthorst   Regio Zwolle
Woonboerderij te koop Punthorst   Regio ZwolleWoonboerderij te koop Punthorst   Regio ZwolleWoonboerderij te koop Punthorst   Regio ZwolleWoonboerderij te koop Punthorst   Regio ZwolleWoonboerderij te koop Punthorst   Regio Zwolle

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Zo goed als nieuw
Op 09-11-2021 geplaatst
8693 keer bekeken


Mooie vrijstaande woning in het buitengebied van Punthorst, aan de Dedemsvaartweg. Centrale ligging, 15 minuten vanaf Zwolle en Meppel.
De woning is gebouwd in 1995 op een perceel van bijna 1,5 ha. geheel gemoderniseerd, heeft energie-label A, met een zeer laag energie en gas verbruik (136 euro pmnd).
Zeer ruim, heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Een woonoppervlake van 215m2 en een inhoud van 955m3.
Verder is er een aangebouwde stenen garage mét gastenverblijf, een carport, en een vrijstaande stenen paardenstal met vliering en drie boxen, een paardenwei, rijbak(25x50) paddocks(10x10), roundpenn(16m) en kunt u ruim parkeren op het eigen erf.
Een moderne woning met heel veel ruimte in en om het huis en daardoor geschikt voor vele mogelijkheden. Er is zelfs een woonbestemming op de stal aanwezig.
Bieden vanaf € 800.000,00

Wil je meer weten, kijk dan bij jvma.nl (Jeanette Visscher Makelaars te Dalfsen) of via funda (https://www.funda.nl/koop/punthorst/huis-42411769-dedemsvaartweg-43/) of stuur me een pb.

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://twitter.com/Kamervrijnet
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://www.ined.nl
https://tiptoplaptop.nl/

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net