Boerderij aangeboden in behandeling

Boerderij aangeboden in behandeling

€ 345.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-09-2021 geplaatst
7540 keer bekeken


Boerderij aangeboden met nog veel onderhoud en 2 hectare weiland.

Let op deze boerderij staat op een perceel van 5000 M2
En 1 hectare aan een gesloten aan het perceel eigen grond.
De andere hectare licht ook aan het perceel vast maar dit is pacht grond,
tot 2040 deze pacht huurt u er bij en wordt netjes overgedragen aan de nieuwe eigenaar voor € 900 per jaar.

Reden van de verkoop we zijn nu 70 jaar en het is mooi geweest.
En ook wij zoeken een echtpaar rond de 30 a 40 jaar die dit willen voort zetten.
Uitbreiding mogelijk heden?
Het houden van paarden
Onze boerderij licht aan het open vaarwater dus ook geschikt voor boten verhuur.
Of een Minicamping als extra er bij te realiseren.
Dus vele mogelijkheden en potentie.

Let op er moet wel veel onderhoud worden gedaan, maar daar is de gunstige prijs ook,
op gebaseerd.
Binnen is alles top onderhouden en nog veel in de oude stijl bewaard gebleven.
Gevel onderhoud
Diverse kozijnen vervangen.
Schilderwerk

Hier hebben wij, volledig zelfstandig onze bed en Bed-en-Breakfast Puur en origineel de afgelopen 25 jaar gerealiseerd. Deze mooie Bed-en-Breakfast ligt in een oase van rust, ideaal als u van privacy en ruimte houdt. In de weide rondom kunt u hier van puur van genieten van de schapen en de geitjes. De kippen die er rondscharrelen zorgen voor de verse eitjes. Onze bed en breakfast heeft 6 sfeervolle kamers. U verblijft in een ruim gastenverblijf los van het woonhuis. Alle 6 kamers hebben een eigen badkamer en een groot privéterras. Gezien de ligging en bereikbaarheid is dit zeer geschikt voor zakelijke overnachtingen.

De gunning van dit mooie aanbod wordt, hebben wij neergelegd en uitbesteed en wordt, verzorgt door het Team van marketplace online

Alleen bij echte interesse even mailen graag met een recent Tel

Mail direct naar [email protected]

Led op de Foto is even een voorbeeld foto om de ongewenste aanloop te voorkomen.

Jan & Marta
Ook wij zien er naar uit om de echte geïnteresseerden te verwelkomen

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.ined.nl
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://twitter.com/Kamervrijnet
https://tiptoplaptop.nl/

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net