Boerderij 3 ha in behandeling

Boerderij  3 ha in behandeling

€ 385.000,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 10-09-2021 geplaatst
5655 keer bekeken


Renovatieproject of bouwkavel op 3 ha Te Overijssel

Let op deze boerderij staat al ruim 2 jaar leeg daarom staat de originele foto,
er even niet bij. Om on uitgenodigde mensen van het erf te houden.

Locatie
In buitengebied Zwolle te verbouwen / renoveren woonboerderij of bouwkavel met bijgebouwen met uitzicht over de landerijen op een perceel van maar liefst 3 ha. De woonboerderij dient volledig gerenoveerd te worden of u kunt het zien als een bouwkavel: het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op fietsafstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden en/of andere hobbymatige doeleinden.

Woonboerderij

Deze karakteristieke woonboerderij is gebouwd in 1924. Het geheel is opgetrokken uit steenmetselwerk en is gedekt met riet. Het object is aangesloten op gas, water, elektra en glasvezel, maar niet op de riolering (middels een IBA). De woning is voorzien van gaskachels, warm water middels een boiler (gehuurd). De beganegrondvloer is van beton op zand en de verdiepingsvloer is van hout. De gevels van de woning zijn aan de binnenzijde deels afgetimmerd met eterniet platen (asbest). De inhoud van de woonboerderij bedraagt ca. 425 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond: entree/keuken, woonkamer, meterkast, hal met trapopgang, bijkeuken, toilet, douche, gang, 3 slaapkamers en achterhuis/berging.

Eerste verdieping: overloop met twee slaapkamers en doorloopkamer.

Het achterhuis is opgetrokken uit metsel werk en houten bintwerk.

Op het erf staat verder een houten schuur met aangebouwde paardenstal, gedekt met asbest-golfplaten.

Het geheel is in een gedateerde staat en heeft een achterstallige staat van onderhoud.
U dient dus rekening te houden met herstelkosten/nieuwbouwkosten.

Alleen bij echte interesse even mailen graag met een recent Tel
En wanneer u het beste bent te bereiken?

Mail direct naar info@marketplaceonline.nl
Of naar de eigenaar jan.deruiterlive@gmail.com

................
Led op deze site is nieuw en is medemogelijk gemaakt door het Team marketplaceonline.nl / Marktplaats van het Noorden met ruim 150.000 leden.
De komende week na onze mooie vakantie wordt deze site gevuld met een mooi groot aantal huur woningen en te koop objecten.

Ook via deze mooie site kunt u ook uw aanbod gratis plaatsen en delen in ons netwerk met meer dan 2,4 miljoen leden,
in onze marktplaatsen op facebook.

Dus blijf hem volgen en deel hem even met je vrienden.
Alvast bedank hier voor.

Team kamer vrij aanbod en meer

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://twitter.com/Kamervrijnet
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://www.ined.nl

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net