TIJDELIJK Ruime beneden etage met tuin GRONINGEN

TIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGEN
TIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGENTIJDELIJK Ruime beneden etage met  tuin GRONINGEN

€ 650,-


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Gebruikt
Op 06-02-2022 geplaatst
2853 keer bekeken


Ruime gemeubileerde L- Vormige kamer Eigen keuken (Benedenverdieping)
Grote Tuin - Gebruik van fornuis/koelkast/wasmachine in rustige groene buurt. (32 m2) voor 1 rustige studente of werkende vrouw.
Grote tuin + terras + zitje
Fietsenschuur
Douche 1e verdieping.
Inloopkast leg-hang Kast.
Het huis staat in een rustige, groene omgeving in Beijum op 15-20 minuten fiets/bus afstand van het centrum Groningen.
Nabij Natuurgebied Kardinge en aan een park.

Geen Honden, Kleine huisdieren in overleg.

(In deze huurperiode zal medewoonster meestentijds afwezig zijn)

Huur €650 p mnd + €50 G/L/Wifi
€350 Borg

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://www.ined.nl
https://twitter.com/Kamervrijnet

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net