Vrijstaande rietgedekte Saksische boerderij in Drenthe

Vrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in Drenthe
Vrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in DrentheVrijstaande  rietgedekte Saksische boerderij in Drenthe

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 21-12-2021 geplaatst
15613 keer bekeken


Op een prachtige, zeer markante plek aan de brink in Den Hool gelegen vrijstaande, rietgedekte Saksische woonboerderij uit 1634 voorzien van de originele eikenhouten gebinten. Met royale vrijstaande stal (15 × 40 m.) en overkapping.
Het totale perceel is maar liefst 5.000 m2 groot, is mooi aangelegd en bevat naast de tuin nog een dierenweide en brink.

De boerderij is recentelijk (2020/2021) grotendeels verbouwd, geschikt voor dubbele bewoning en/of een B&B en voorzien van 3 keukens, 2 badkamers, 6 slaapkamers, een deel die voor verschillende doeleinden geschikt is.
De muren zijn gedeeltelijk geïsoleerd, grotendeels vloer- en plafondisolatie.

Indeling achterhuis: keuken, woonkamer, badkamer met badmeubel, douche, ligbad en toilet, kast, hal, trapopgang, 2 slaapkamers, inloopkast.

Indeling 2e woongedeelte: ruime hal met originele balken, houten keuken, wasruimte, badkamer v.v. badmeubel, douche en toilet, kantoorruimte, toilet, woonkeuken met L-vormige keuken, ruime woonkamer. Geheel v.v. houten vloer.
Opgang naar bovenverdieping, alwaar zich 4 slaapkamers en een toilet bevinden.

Indeling deel: ruime deel met originele spanten en balken, schoer v.v. baanderdeuren.

Ruime voormalige stal en overkapping (ca. 15 x 8).

Plaatsen als Emmen, Hoogeveen en Coevorden zijn goed bereikbaar. Voor de dagelijkse boodschappen, basisschool, div. sportaccommodaties etcetera. kun je terecht in de nabij gelegen plaatsen Nieuw-Amsterdam of Dalen.

Voor info: roysieben@live.nl

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://tiptoplaptop.nl/
https://www.ined.nl
https://twitter.com/Kamervrijnet
https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net