Bouwkavels staanplaatsen voor een Tiny house

Bouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny house
Bouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny houseBouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny houseBouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny houseBouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny houseBouwkavels   staanplaatsen voor een Tiny house

N.o.t.k.


Advertentiesoort: Aangeboden
Staat: Nieuw
Op 25-12-2021 geplaatst
10450 keer bekeken


Project omschrijving
Vaste plaatsen voor meerdere Tiny huisjes

Hier kan je wonen voor onbepaalde tijd met een nette gemeentelijke inschrijving

Bouwkavels / staanplaatsen voor een Tiny house In Drenthe, aan de mooie rustige Vaart en bos wallen treft u de unieke bouwkavels.
Voor meerdere Tiny huisjes.

Nabij het centrum, op loop afstand van alle winkels.

De kavels zijn 1500 m2 groot, met vrij uitzicht over de landerijen en de mooie boswallen.

De kavels liggen van zuid-oost naar noordwest.
Enkele nutsvoorzieningen liggen al op de kavel.
Wilt u info over deze enige kavels mail ons

Dit is het eerste project voor 10 Tiny huisjes.
En 10 mooie kavels.

Project 2 volgt zo rond 20 jullie ook hier geschikt voor nog eend 10 Tiny huisjes.

Neem contact met ons op bij interesse.

De bij geplaatste foto's zijn mooie voorbeelden wat er hier allemaal mogelijk is.

Kenmerken

Website >>

Contact Opnemen

U kunt inloggen om contact op te nemen.


https://www.facebook.com/Kamer-Huren-1083112868442206
https://tiptoplaptop.nl/
https://twitter.com/Kamervrijnet
https://www.ined.nl

Kamer vrij en verhuren?

Voor een betaalbare kamer ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier een breed aanbod van kamers in alle provincies diverse kamers en appartementen. Maandelijks zijn er talloze mensen zoeken naar vraag en aanbod naar kamers en anders in heel Nederland, dit heeft alles te maken met het enorme krapte in het aanbod. Zelf je kamer verhuren op kamervrij.Net is volledig gratis. Voor iedereen zo als particulier, maar ook voor de vastgoedaanbieders zijn hier van harte welkom. Deze marktplaats voor kamervrij is gemaakt en opgezet met de allernieuwste systemen en is in de snelheid en de wisseling van de pagina's zeer gebruiksvriendelijk in het gebruik.

Kamers huren & verhuren

Wil je je verhuren? Plaats je advertentie gratis online via kamervrij.Net. Heb je een kamer groot of klein dan verhuur je op top goed bij kamer vrij. We hebben het mooiste en grootste aanbod van heel Nederland op de site. Het aanbod in gescheiden in zakelijk en particulier. Verhuur via deze vriendelijke en zeer overzichtelijke marktplaats. Maar ook van het delen in facebook van uw advertentie levert ook een boost van verkeer op bij uw advertentie. Wij zegen test het even uit in ons mooie planvorm van onze Facebook-groepen. En trek uw conclusie hier uit.

Appartementen & kamers

Op kamervrij.Net. Vind je een ruim aanbod in alle provincies. Ook ben je voordelig uit en gratis adverteren bij kamervrij.Net. Snel een kijkje nemen tussen het mooie aanbod van talloze aanbiedingen? Mooie en betaalbare aanbiedingen. Goeie tip voor het verhuren van ook uw kamer & appartement en bed en breakfast aanbod. Zo maak de mooiste foto's en plaats uw waardevolle aanbod in een mooie omgeving. En zo heeft u de mooiste foto's voor de verhuur van uw aanbod. Wij zeggen altijd des te mooier de foto's des te beter uw verkoop.

Kamer

Wil je een kamer huren of verhuren? Ook bij kamervrij.Net vind je een breed aanbod van kamers groot of klein en betaalbaar, kamer & appartement en bed en breakfast en nog veel meer.

Delen in facebook

Advertenties delen van uit kamervrij.Net. Dat kan in onze 60 grote facebook verkoop groepen/ marktplaatsen met een leden bestand, van maar liefst 2,2 miljoen. Hiervoor kunt u ons even contacten en even vragen naar de mogelijkheden en de spelregels.


Facebook | Twitter | Privacy Policy | Adverteren en Delen
Kamervrij.net